SON DAKİKA



Haber > Spor > Güneş'in yeni rotası Çorum

Güneş'in yeni rotası Çorum

23 Kasım 2021 Salı - 11:45




Hekimoğlu Trabzon Teknik Patronu Bahaddin Güneş, Sarıyer ile oynadıkları maçı unutup Çorum maçına odaklanmaları gerektiğini vurguladı





2. LİG Kırmızı Grup’ta haftayı Sarıyerspor galibiyetiyle kapatan Hekimoğlu Trabzon FK’da Teknik Patron Bahaddin Güneş, kulübün medya merkezine bilgilendirmelerde bulundu. Bayburt maçında kaybettiğimiz puanın telafisini Sarıyer maçında yapmak istediklerini, bunu da başardıklarını söyledi. Sarıyer maçına iyi hazırlandıklarını kaydeden Güneş, “Namağlup unvanımızın devam etmesi için bu maçı muhakkak kazanmamız gerekiyordu. Oyunun hakimiyeti bizdeydi. 3 tane topumuz direkten döndü. Sarıyer maçında ne yaptığını bilen ve sabırlı bir şekilde oynadık. Bu da bizi mutlu etti” dedi.

Rakiplerine oranla müsabakada çok fazla pozisyona girdiklerini hatırlatan Güneş, “Golün son dakikada gelmesi bizi 3 puan anlamında sevindirdi ama biz maçı daha önce koparmalıydık. Takımımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Sarıyer maçı geride kaldı. Şimdi önümüzde Çorum maçı var. Bu maça da en iyi şekilde hazırlanacağız. Bu karşılaşmadan da galip olarak ayrılmak istiyoruz. Başkanımız Celil Hekimoğlu ve yönetimimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bir teşekkür de benimle çalışan ekibime ediyorum. Bundan sonraki maçlarımıza da tek tek bakacağız” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap