SON DAKİKA



Haber > Spor > Güneş'e tarihi teklif!

Güneş'e tarihi teklif!

19 Şubat 2015 Perşembe - 11:40




Bursaspor Başkanı Başkanı Recep Bölükbaşı, tecrübeli teknik adama, "Hocam 10 yıllık imza at, birlikte tarih yazalım" dedi.





Süper Lig'de 4.sırada yer alan ve zirve mücadelesi veren Bursaspor'da sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan teknik direktör Şenol Güneş'e yeni kontrat önerilecek.

"HOCAM 10 YILLIK SÖZLEŞME YAPIP TARİH YAZALIM"

Fanatik'in haberine göre; Yeşil-Beyazlılar'da bu konuyla ilgili flaş bir gelişme ortaya çıktı. Başkan Recep Bölükbaşı'nın Güneş'le yaptığı görüşmede, "Hocam 10 yıllık sözleşme yapalım,Bursa'da tarih yazalım" gibi uzun vadeli ve eşi benzeri görülmemiş bir teklif yaptığı öğrenildi.

GÜNEŞ SON DERECE MEMNUN

Bu konuşmayı yakın çevresiyle paylaşan başkan böylece Şenol Güneş'e olan güvenini bir kez daha ortaya koymuş oldu. Deneyimli teknik adam başkanın ve yönetimin kendisine olan bu güveninden son derece memnun. Ancak taraflar arasındaki resmi görüşmenin her hâlükarda sezon sonu yapılacak durum değerlendirmesinin ardından gerçekleşeceği belirtiliyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap