SON DAKİKA



Haber > Spor > Gümüşhanespor'da başkan adaylığını açıklayan İhsan Faruk Kaya, önemli mesajlar verdi

Gümüşhanespor'da başkan adaylığını açıklayan İhsan Faruk Kaya, önemli mesajlar verdi

08 Temmuz 2019 Pazartesi - 17:55




“Öncelikle öz kimliğimize döneceğiz. Gümüşhaneli gençlere gereğinden fazla önem vereceğiz. Bu yörenin gençlerine sahip çıkacağız.”





Karadeniz Gazete / İsmail DÜZGÜN // TFF 2. Lig’de yer alan Gümüşhanespor’da başkan adaylığını açıklayan İhsan Faruk Kaya, Karadeniz’e çarpıcı açıklamalarda bulundu. Trabzonspor’dan övgüyle bahsederek konuşmalarına başlayan Kaya, “Trabzonspor’a çok büyük bir sempatim oluştu. Çünkü kendi öz değerlerine sahip çıkıyor. Onları kutluyor ve başarılar diliyorum. İşte bizim de istediğimiz bu. Kendi öz değerimize sahip çıkmalıyız. U21’in kapanması alt liglerdeki takımların işine gelecek. Futbolcu bolluğu çıktı ortaya. Madem Trabzonspor komşumuz. Biz de kapısını çalıp, futbolcu anlamında destek isteyelim dedik” dedi.

Kaya, “Bizim niyetimiz belli. Her şeyimiz ortada. Hizmet için geliyoruz. Öncelikle öz kimliğimize döneceğiz. Gümüşhaneli gençlere gereğinden fazla önem vereceğiz. Bu yörenin gençlerine sahip çıkacağız. Gümüşhanespor’a baktığımız zaman ne Bayburtlu var, ne Trabzonlu var, ne de Gümüşhaneli var. Milyonlarca paralar harcanmış ama ortada hiçbir sonuca ulaşılamayan bir tablo var. Bu sistem zarar veriyor. O yüzden bu kulüpler borç batağında. Alacağımız futbolcularla konuşacağız, şartlarımız bu, imkanlar bu diyeceğiz. Bu imkanlar doğrultusunda transfer yapacağız” diye konuştu.

Her kulübün ekonomik sıkıntıda olduğunu dikkat çeken Kaya, “2. Lig’e baktığımız zaman bir çok takım transfer yapamıyor. Hepsi borç batağında. Biz de bu süreçte kendi kimliğimize dönerek bu takımı ligde tutmaya çalışacağız, çünkü ortada ciddi bir borç var. Futbolculara ödemeler var, bunları halletmek lazım yoksa transfer yasağı gelecek. Borcumuzu iş adamlarının desteğiyle, yapacağımız projelerle, üyelik sistemiyle kapatmayı düşünüyoruz. 5-10 demeden herkesten destek isteyeceğiz. Gümüşhanespor yönetimi adı altında bir çok iş adamımıza ziyaretler gerçekleştireceğiz” dedi.

Beğendim
7
Sevdim
1
Beğenmedim
2
Üzgün
2
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap