SON DAKİKA



Haber > Gümüşhanespor > İsim çok aday yok!

İsim çok aday yok!

02 Haziran 2018 Cumartesi - 08:32




Gümüşhanespor’da kongre öncesinde birçok kişinin ismi başkanlık için geçerken önümüzdeki günlerde bu kişilerin aday olmaları bekleniyor.





Gümüşhanespor’da gözler 23-30 Haziran tarihlerinde yapılacak olan genel kurula çevrilirken ismi başkanlık için geçen hiçbir adayın henüz nihai kararını vermediği öğrenildi. Eski dönemlerde başkanlık yapan ve kulüp yönetiminde bulunan kişilerin isimleri kamuoyunda dillendirilmeye başlanırken Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, “İsim çok, aday yok” eleştirisinde bulundu. Taraftarların bir kısmı da çok listeli kongreye gidilmesi yerine tek ve güçlü bir liste ile seçime gidilmesini istiyor. Geçtiğimiz günlerde mevcut başkan İsmet Çakmak, genel kurulda kulüp başkanlığı için ciddi bir talip olması durumunda görevi tevdi etmeye hazır olduklarını dile getirmişti.

TARAFTARIN KARARI DOĞAN

Gümüşhanespor’un yeni sezondaki teknik direktörünün Ziya Doğan olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Kırmızı-Beyazlı kulüple sözleşmesi devam eden tecrübeli çalıştırıcıya bir destek de taraftarlardan geldi. Gümüşhanespor taraftarları gerçekleştirdikleri anketlerle Doğan ile yola devam edilmesini istiyor. KırmızıBeyazlıların büyük bir çoğunluğu gelecek olan yönetimin tecrübeli teknik adamla yola devam etmesini ve transferde Doğan’ın tek yetkili kişi olmasını bekliyor.    

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap