SON DAKİKA



Haber > Gümüşhanespor > Gümüşhanespor'da üç futbolcu maça çıkmama kararı aldı

Gümüşhanespor'da üç futbolcu maça çıkmama kararı aldı

02 Mayıs 2021 Pazar - 12:33




Misli.com 2.Lig Beyaz grupta mücadele eden Gümüşhanespor'da herkesi şok eden bir durum yaşandı.





Kümede kalma mücadelesinde sezonun en önemli iki maçı öncesinde futbolculardan Ömer Alp Kulga, Berkan Yıldırım ve Osman Torun, alacaklarını bahane ederek kalan iki maça çıkmak istemediklerini kulüp yönetimine iletti.Kulüp yönetimi de bu üç futbolcuyu  kadro dışı bıraktı.

Gümüşhanespor da ve taraftarlarda infial yaratan bu duruma taraftarlar büyük tepki gösterdi.

Sezon boyunca başarısız bir performans gösteren, grubun en çok gol yiyen(74) defansını oluşturan bu futbolcuların yaptığının takımı sırtından bıçaklamak olduğunu  belirten taraftarlar, para şu anda konuşulacak konu mu, Türkiye’de hangi kulüpte para zamanında ödeniyor , Manisa maçında yenilen 6 golün açıklamasını da yapmış mı oluyorsunuz amacınız ne şeklinde tepkilerini dile getirdiler.

Kulüp de sosyal medya hesabından aşağıdaki açıklamayı yaptı ;

“Profesyonel futbolcularımız Ömer Alp Kulga, Osman Torun ve Berkan Yıldırım takımımızın zor günler yaşadığı süreçte alacakları ücretleri gerekçe göstererek takımımızın dün gerçekleştirdiği antrenmana katılmayarak, hafta sonu sahamızda karşılaşacağımız Çorum FK müsabakasında da oynamak istemediklerini belirterek takımdan ayrılmak istediklerini beyan ettiler. 
Yönetim kurulumuzun gerçekleştirdiği toplantı sonrası almış olunan karar doğrultusunda 'Kulüp İç Disiplin Talimatı' gereğince Ömer Alp Kulga, Osman Torun ve Berkan Yıldırım süresiz kadro dışı bırakılmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
3
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap