SON DAKİKA



Haber > Gümüşhanespor > Gümüşhanespor Başkanı, 'Tek kelimeyle rezalet'

Gümüşhanespor Başkanı, 'Tek kelimeyle rezalet'

27 Haziran 2020 Cumartesi - 13:36




Gümüşhanespor Başkanı Muharrem Güray Eroğlu, liglerin devam kararını değerlendirdi.





TFF 2. Lig Beyaz Grup ekibi Gümüşhanespor’da başkan Muharrem Güray Eroğlu, federasyonun kararını değerlendirdi ve çok çarpıcı ifadeler kullandı. Eroğlu, “Tek kelimeyle rezalet. Benimle beraber 80 tane kulüp başkanı da bu karardan memnun değil. İnsan sağlığı bu kadar ucuz olamaz. Burada futbol, insan salığının önüne geçmiştir. Madem başlanacaktı neden 3-4 ay beklenildi? Tekrar insanları toplamak, eski kondisyona ulaşmak çok zor. Sıkıntılı bir sürece girdik. Federasyonun yaptığına anlam veremiyoruz. Böyle kötü bir yönetim de hiçbir zaman görmedik” ifadelerini kullandı.

EROĞLU, “Sadece ben değil büyük bir çoğunluk oynanmasın yönünde taleplerini dile getirdi. Futbolu oynayacak olan bizleriz. Onlar neden oynamak istiyor bunu anlamış değiliz. 45 derecelik sıcaklıkta futbol nasıl oynanacak? Süper Lig’dekiler yatırımını alıyor. Paraları var, doktorları var, kontrolleri var. Bizim böyle bir şansımız yok. Verilen bir şey yok, istenen şeyler çok. İnsan sağlığı bu kadar ucuz olmamalı. Ama sorun değil. Kalan maçlarımızda aslanlar gibi mücadele edeceğiz. Daha önce oynanacak denseydi tedbirlerimizi ona göre alırdık. Devam kararını hoş karşılamadık” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap