SON DAKİKA



Haber > Gümüşhanespor > Gümüşhane’nin şansi artti!

Gümüşhane’nin şansi artti!

25 Nisan 2018 Çarşamba - 09:39




Ceylan, “Şanlıurfa deplasmanından aldığımız 1 puan şampiyonluk yarışında şansımızı yüzde 90 arttı” dedi





Gümüşhanespor yönetim kurulu üyesi Fazıl Ceylan, Şanlıurfaspor karşısında oyuna iyi başlamalarına rağmen 10 kişi kalmalarının karşılaşmanın şeklini değiştirdiği söyledi. Ceylan, “Eksik kalınca sıkıntı yaşadık. Devreyi 1-0 mağlup kapattık. İkinci yarıda bir kişi eksik olmamıza rağmen oyunun üstünlüğü tamamen bizdeydi. Takım bu yarıda lider gibi oynadı. Beraberliği sağladık. Urfa’dan aldığımız 1 puan şampiyonluk yarışında şansımızı yüzde 90 arttı” dedi.

Ceylan önlerinde iki maçlık bir periyot kaldığını belirterek, “Şimdi önümüzde iki kritik maçımız kaldı. Önce Nazilli ardından Altay ile kader maçları oynayacağız. Öncelikle Nazilli maçına motive oluyoruz. Taraftarlarımızı bu maçta yanımızda görmek istiyoruz. Gümüşhanedeki son maçımız ve şampiyonluk yolunda mutlak kazanmamız gereken bir 90 dakika. Bu nedenle bu maçta taraftarlarızın desteğine çok ihtiyacımız olacak. Bütün şehri statda görmek istiyoruz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap