SON DAKİKA



Haber > Gümüşhanespor > GÜMÜŞHANE’NİN PLANI TUTTU!

GÜMÜŞHANE’NİN PLANI TUTTU!

17 Nisan 2018 Salı - 09:15




Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Ziya Doğan, “Maç öncesinde baskılı başlayıp biran önce gol bulursak rakibin oyun düzenini bozarız demiştik ve





Kahramanmaraşspor’u farklı mağlup ederek liderliğini sürdüren Gümüşhanespor’da Teknik Direktör Ziya Doğan, karşılaşma boyunca oyunun hakimi kendilerinin olduğunu söyledi. Doğan, “Maç öncesinde baskılı başlayıp biran önce gol bulursak rakibin oyun düzenini bozarız demiştik ve nihayetinde de öyle oldu. Daha farklı olabilirdi. Takımın ikinci yarıda düzeni bozuldu ama orada da oyuna hakimdik. İstediğimiz gibi daha olgun bir futbol oynadık” dedi.

Kahramanmaraşspor maçının bittiğini ve hemen deplasmanda oynayacakları Şanlıurfaspor maçını düşünmeye başladıklarını kaydeden Doğan, “Futbolcularım elinden geleni yaptılar ve her geçen gün tempo artıyor. Bu karşılaşmada çift santrafor oynadık. Sistem değişikliğine gittik. Orta sahayı bir eksikle oynadık ama afutbolcu arkadaşlarımızın her biri müthiş işler yaptılar. Oyuncularımı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yükü artık paylaşalım

Bütün camianın ve işadamlarının Gümüşhanespor çatısı altında bir ve bütün olması gerektiğine vurgu yapan Gümüşhanespor Teknik Direktörü Ziya Doğan, “Sadece belirli insanlara değil bütün camianın kilitlenmesi lazım. Yükü paylaşmamız lazım. Bu mutluluğa hep beraber ulaşmamız lazım. Bu başarıyı önümüzdeki hafta taçlandırmazsak bir işe yaramaz” diye konuştu.

Taraftara teşekkür etti


Gümüşhanespor taraftarlarına Kahramanmaraş maçına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden teknik patron Ziya Doğan, “Taraftarımızın coşkuları için teşekkür ediyorum. Hafta içi basın toplantısında bu şekilde şampiyonluğa oynayamayız demiştik  bu maçta da şampiyonluğa layık bir seyirci vardı. Bunu artırarak devam ettirsinler. İnşallah ligin sonunda mahcup etmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap