SON DAKİKA



Haber > Gümüşhanespor > GÜMÜŞHANE’NİN KEYFİ YERİNDE

GÜMÜŞHANE’NİN KEYFİ YERİNDE

16 Mayıs 2018 Çarşamba - 09:15




Kırmızı-Beyazlılarda Şanlıurfaspor karşısında turu geçmenin mutluluğunu yaşanıyor





2-2’nin rövanşında sahasında konuk ettiği Şanlıurfaspor’u 2-0 mağlup ederek adını play-off yarı finalini yazdırmayı başaran Gümüşhanespor’da yüzler gülüyor. Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Ziya Doğan rakipleri karşısında iyi bir mücadele örneği gösterdiklerini belirtirken haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Doğan, “Taraftarımız önünde kazanmak zorunda olduğumuz bir karşılaşmada oyuncularım ellerinden geleni yaptı. Yakaladığımız fırsatları değerlendirerek sahadan 2-0 galip ayrıldık. Bundan dolayı mutluyuz. Artık önümüzdeki Sakaryaspor maçını düşünmeye başladık” ifadelerini kullandı.

Önce içeride sonra dışarıda

Şanlıurfaspor’u mağlup etmeyi başaran Gümüşhanespor’un yarı finaldeki rakibi Sakaryaspor olurken Kırmızı-Beyazlılar ilk maçı kendi sahasında oynayacak. Yarı final ilk maçını 18 Mayıs Cuma günü saat 16.00’da Yenişehir Stadı’nda oynayacak olan Gümüşhanespor rövanşını ise 22 Mayıs Salı günü saat 19.00’da Yeni Sakarya Atatürk Stadı’nda oynayacak. Gümüşhanespor bu karşılaşmada tur atlaması durumunda finalde Afjet Afyonspor-Keçörengücü eşleşmesinde tur atlayan takım ile 27 Mayıs Pazar günü Mersin Stadyumu'nda oynanacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap