SON DAKİKA



Haber > Gümüşhanespor > Gümüşhane’nin bahanesi yok!

Gümüşhane’nin bahanesi yok!

29 Aralık 2017 Cuma - 22:37




Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, “Beklentilerin farkında olduğumuz için tüm konsantremizi antrenmanlara veriyoruz” dedi.





Gümüşhanespor ikinci yarıya Antalya’da yaptığı kampla hazırlanırken Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi. Yıldırım, “Tüm oyuncularım ligin ikinci yarısına en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyor. Günü çift antrenman ile geçiriyoruz. Bizler beklentilerin farkında olduğumuz için tüm konsantremizi antrenmanlara veriyoruz. Hiçbir bahaneye sığınmadan sadece çalışıyoruz” dedi.

Gümüşhanespor’un hedefinin şampiyonluk olduğunu yenileyen Yıldırım, “Bu hedef için gereken tüm çalışmaları yapıyoruz. Oyuncu kadromuz ve ekibim çok arzulu ve istekli bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Sakatlıkları geçen oyuncularımızında kampa katılması çalışmaların daha verimli geçmesini bekliyoruz. Kamp süresinde hazırlık maçları yaparak tüm oyuncu grubunu ikinci yarıya hazırlamak istiyoruz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap