SON DAKİKA



Haber > Gümüşhanespor > Gümüşhane’de işlem tamam!

Gümüşhane’de işlem tamam!

15 Ocak 2018 Pazartesi - 14:41




İkinci yarı öncesi üç isim kadrosuna katan Kırmızı-Beyazlılar transfer defterini kapattı.





TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Gümüşhanespor transfere nokta koydu. İkinci yarı öncesinde Manisaspor’dan Zahit Fındık, Elazığspor’dan Murat Kayalı ve son olarak Karşıyaka’da forma giyen golcü oyuncu Can Erdem ile sözleşme imzalayan Kırmızı-Beyazlılar transfer defterini kapattı.

Devre arası transfer döneminde önemli isimleri kadrosuna katan ve eksik bölgelerini kapatan Gümüşhanespor transfer sezonu kapanana kadar herhangi bir olumsuzluk halinde transfer yapmayı düşünmediği, yeni katılan isimlerle mevcut kadronun şampiyonluk yarışında yeterli olduğunun dile getirildi.

Şampiyonluk arzusu beni çok etkiledi

Gümüşhanespor ile daha önce anlaşmaya varan ve 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Can Erdem Kırmızı-Beyazlı kulübe geldiği için mutlu olduğunu ifade etti. Can, “Hedefi olan bir takımda oynamak istiyordum. Gümüşhane’ye gelmemdeki en büyük etken, şampiyonluk arzusu oldu. Gümüşhanespor bu ligin üstünde bir kadroya sahip. Takım kadrosunda daha önceden oynadığım veya rakip olduğum arkadaşlarım var. Bu da alışma sürecimi daha aza indirecek. Benimde burada olmam gerçekten çok sevindirici. İnşallah TFF 1. Lig hasretine bir son veririz” ifadelerini kullandı

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap