SON DAKİKA



Haber > Gümüşhanespor > Gümüşhane zorlanmadı

Gümüşhane zorlanmadı

06 Aralık 2021 Pazartesi - 12:06




Karabükspor karşısında baştan sona etkili bir oyun ortaya koyan Kırmızı-Beyazlılar, sahadan 4-0 galip ayrıldı. Karadeniz ekibine 3 puanı Nasrullah ve Murat Torun’un (3) golleri getirdi





TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Gümüşhanespor gaza bastı. Geçen hafta Yeşilyurt Ofspor’u 2-1 mağlup ederek haftalar sonra kazanan Kırmızı-Beyazlılar, lig sonuncusu Karabükspor karşısında da hata yapmadı. Zayıf rakibi karşısında baştan sona etkili bir oyun ortaya koyan Karadeniz ekibi, ilk yarıyı 3-0 önde kapatırken, sahadan da 4-0 galip ayrıldı. Kırmızı-Beyazlılar’a 3 puanı getiren golleri ise Nasrullah ve Murat Torun (3) kaydetti. 2’de 2 yapan Gümüşhane, 21 puanla 9.sırada yer aldı.

STAT: Yenişehir/Gümüşhane

HAKEMLER: Gökhan Alkayalar ***, Göker Erel ***, Tahir Yalçın ***

GÜMÜŞHANESPOR: Burak Karabacak ***, Burak Koyuncu ***, Rıdvan *** (Dk.90 Can ?), Özgür ***, Sancar ***, Tekin *** (Dk.71 Osman **), Abdurrahman *** (Dk.82 Batuhan *), Raif *** (Dk.90 Mustafa ?), Halil *** (Dk.71 Emre **), Nasrullah ***, Murat Torun ****

KARABÜKSPOR: Olcay *, Furkan * (Dk.82 Yasin ?), Ömer *, Seyithan * (Dk.68 Furkan *), Ahmet *, Doğukan * (Dk.46 Yasin *), Melih *, Serkan *, Ahmet *, Furkan * (Dk.46 Davut *), Mustafa * (Dk.75 Hasan *)

GOLLER: Dk.11 Nasrullah, Dk.31-41-90 Murat Torun (Gümüşhanespor)

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap