SON DAKİKA



Haber > Gümüşhanespor > Gümüşhane samsun engelini geçecek

Gümüşhane samsun engelini geçecek

07 Eylül 2018 Cuma - 12:56




Asbaşkan Ceylan, Samsun maçının final havasında geçeceğini belirtip “Bu maçı kazandığımız zaman çok şey kazanacağımızı biliyoruz” dedi





TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta sezona golsüz Bayrampaşa beraberliğinin ardından 1 puanla başlangıç yapan Gümüşhanespor, derbiye kilitlendi. Yarın Samsunspor ile Yenişehir Stadı’nda karşılaşacak olan Kırmızı-Be- yazlılar’da Asbaşkan Fazıl Ceylan, Samsun maçının final havasında ge- çeceğini söyledi.

DEPLASMANDA alınan bir puanın önemli olduğuna vurgu yapan Ceylan, “Deplasmanda alınan 1 puan her zaman için önemlidir. Bayram- paşa deplasmanından puanla döndüğümüz için de mutluyuz. Bunu net olarak söylüyorum. Ama 3 puanla dönmemiz gereken bir maçtı. Takım iyi oynadı” dedi.

SAMSUNSPOR’LA yarın çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını dile getiren Asbaşkan Ceylan, “Bu hafta oynayacağımız Samsunspor maçını bir derbi maçı olarak değerlendiriyoruz. Bu zorlu karşılaşmadan 3 puan çıkartırsak camia olarak çok daha farklı bir havaya gireceğiz” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap