SON DAKİKA



Haber > Spor > Gümüşhane’de kader maçı

Gümüşhane’de kader maçı

18 Ocak 2017 Çarşamba - 09:04




Ziraat Türkiye Kupası’nda Trabzonspor, Gümüşhanespor karşısında ‘ya tamam ya devam’ maçına çıkıyor. Ev sahibi ekip ise avantajını kaybetmek istemiyor





İNCE HESAPLAR

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu’nda 5.hafta maçında Trabzonspor ile Gümüşhanespor bugün Gümüşhane’de karşı karşıya gelecekler. Grupta son iki maç öncesi 5 puanı bulunan Trabzonspor için bu maç ‘ya tamam ya devam’ niteliği taşıyor. 7 puanla 2.sırada yer alan Gümüşhanespor ise tarihi bir başarı elde etmek adına ilk maçta mağlup ettiği Trabzonspor’dan bugün de puan alıp gruptan çıkmayı garantilemenin hesabını yapıyor.

KAYBEDEN YANAR!

Avrupa Kupaları’na katılmak için kupaya önem veren Trabzonspor, ilk maçta sahasında Gümüşhanespor’a 2-1 mağlup olmuştu. Bordo-Mavililer, bugün sahadan mağlubiyetle ayrılması halinde kupaya veda edecek. Galibiyet veya beraberlik halinde umutlarını son maça taşıyacak. Gümüşhanespor ise, galibiyet halinde tur biletini kapacak. Beraberlik halinde de rakibinden daha fazla avantajlı olacak.

İŞİMİZİ ŞANSA BIRAKAMAYIZ


Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, bugün karşılaşacakları Gümüşhanespor maçının kendileri için son derece önemli olduğuna işaret etti. Yanal, rakibe saygı duyduklarını belirterek, “Her iki takım için de kritik bir karşılaşma. Kazanan avantajı eline geçirecek. Ama biz işimizi şansa bırakamayız. Bu maçı mutlaka kazanmalıyız. Oyuncularımda üzerlerine düşen görevi biliyorlar. Ekstra motivasyona ihtiyaç yok” dedi.

YAPTIK YİNE YAPARIZ!

Gümüşhanespor Teknik Direktörü Tarık Daşgün, Trabzonspor’dan çekinmediklerini söyledi. Kupada iyi bir hava yakaladıklarını, ligde de son maçı kazanarak liderliğe yükseldiklerini hatırlatan Daşgün, “Mütevazi bir takımız. Haddimizi de biliyoruz. Trabzonspor’u ilk maçta yenmiştik yine yenebiliriz.  Kadromuz geniş değil ama yürekleriyle aslan gibi mücadele ediyorlar. Oyuncularıma her zamanki gibi güvenim tam” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap