SON DAKİKA



Haber > Spor > Gümüşhane'de bombalar patlıyor

Gümüşhane'de bombalar patlıyor

03 Temmuz 2016 Pazar - 11:05




Hakan Çalhanoğlu’nun kardeşi Muhammet Çalhanoğlu ile Ziya Şakar ve Mehmet Alaaddinoğlu’nun birkaç gün içinde resmi sözleşmeyi imzalamaları bekleniyor





İç transferde Salih Zafer ve dış transferde Serhat Mermer ile sözleşme imzalayan Gümüşhanespor bombaları patlatmaya devam ediyor. Kırmızı-Beyazlılar Almanya’da forma giyen Hakan Çalhanoğlu’nun kardeşi forvet arkası Muhammet Çalhanoğlu ile yaptığı görüşmelerde anlaşma sağlarken Ümraniyespor’dan Ziya Şakar, Tuzlaspor’dan Mehmet Alaeddinoğlu ile prensipte anlaşmaya vardı. 3 futbolcu 1-2 gün içinde resmi sözleşme imzalayacak. Gümüşhanespor Asbaşkanı Mutlu Gürler, “İç ve dış transfer çalışmalarımız sürüyor. İç transferde kalacak oyuncuların yarısıyla anlaştık. Dış transferde de 3-4 sürpriz ismi kadromuza katacağız. İmzalar çok yakında. Geçtiğimiz sezondan iyi bir iskelet kadromuz var. 1 yılda oluşturduğumuz bu kadromuz başarılı oldu. Şimdi kalitemizi daha üst seviyelere çıkaracak oyuncularımızı kadromuza katacağız. Hedefimiz bu sezon bir üst lig. Bu yoldan dönmeyiz” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap