SON DAKİKA



Haber > Spor > Gümrükçüoğlu'ndan Trabzonspor'a Ziyaret

Gümrükçüoğlu'ndan Trabzonspor'a Ziyaret

05 Temmuz 2012 Perşembe - 12:28




Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor idmanını ziyaret ederek teknik direktör Şenol Güneş ve futbolculara yeni sezonda ba





Başkan Gümrükçüoğlu, meclis üyeleri Mustafa Beyazlı ve Seyfullah Kınalı ile birlikte ziyaret ettiği idmanda Gümrükçüoğlu’nun oğlu Muhammet, Şenol Güneş’e çiçek vererek başarılar diledi. Muhammet, çok sevdiği Trabzonspor kalecisi ve kaptanı Tolga Zengin ile fotoğraf çektirerek bu sene de kendisinden başarılı performans beklediklerini söyledi. Başkan Gümrükçüoğlu daha sonra Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener ile de görüşen Gümrükçüoğlu, Trabzonsporlu olarak takımları, başkan, yönetici ve futbolcuları ile gurur duyduklarını belirterek yeni sezonda başarılar diledi. Asbaşkan Nevzat Şakar ve yöneticilerinde hazır bulunduğu ziyarette Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener Trabzonspor’un çok büyük bir camia olduğunu belirterek, kendilerine ve takımlarına verdiği desteklerden dolayı Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap