SON DAKİKA



Haber > Spor > Gülmek size çok yakışıyor

Gülmek size çok yakışıyor

24 Kasım 2021 Çarşamba - 11:49




Çorum FK ile kritik bir müsabakaya çıkacak olan Karadeniz ekibinde çalışmalar neşeli şekilde sürüyor. Başkan Celil Hekimoğlu’nun da takip ettiği antrenmanda keyifler yerindeydi





TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluğa koşan Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü’nde yüzler gülüyor. Sarıyer deplasmanında uzatma anlarında bulduğu golle altın değerinde bir 3 puanı hanesine yazdıran Kırmızı-Lacivertliler, zaman kaybetmeden Çorum FK ile oynayacağı kritik maça rotasını çevirdi. 27 Kasım Cumartesi günü sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarına önceki gün başlayan Karadeniz ekibi, çalışmalarına dün devam etti.

TEKNİK Direktör Bahaddin Güneş nezaretinde yapılan dünkü antrenmanda neşe hakimdi. Gerek oyuncular gerek teknik ekip olsun 7’den 70’e herkesin yüzü gülüyordu. Bu güzel anlara Kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu ve oğulları Futbol Şube Sorumlusu Semih Hekimoğlu ile Taraftardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Melih Hekimoğlu da eşlik etti. Antrenmanı izleyen Başken Hekimoğlu ve yöneticilerin bir hayli moralli olmaları dikkatlerden kaçmadı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap