SON DAKİKA



Haber > Spor > Gülen taraf İngiltere

Gülen taraf İngiltere

16 Haziran 2016 Perşembe - 18:38




EURO 2016 B Grubu'nda karşı karşıya gelen İngiltere ile Galler maçında gülen taraf 2-1'lik skorla İngiltere oldu.





İngiltere - Galler maçında 90'da Daniel Sturridge'in attığı gol İngilizlere 3 puanı getirdi...

 Stade Bollaert-Delelis'te oynanan maça İngiltere hızlı başladı ama golü 42.dakikada Bale buldu. 30 metreden kazanılan serbest vuruşu gole çeviren Gareth Bale, Galler'i devre arasına 1-0 önde götürürken bu skor Ada ekibine üst turu getiriyordu.

İkinci yarıya hızlı başlayan İngilizler, Galler defans oyuncusu Williams'ın hatasını Vardy ile gole çevirdi ve maça eşitliği getirdi. İlerleyen dakikalarda baskısını daha fazla artıran Hogdson'un öğrencileri 90+2'de Sturridge ile ikinci golü bulurken İngiltere tarihinde hiç kaybetmediği Galler'i bir kez daha yenmş oldu.

EURO 2016 B Grubu ilk maçında Rusya karşısında 90+1’de gol yiyerek (1-1)  turnuvaya 1 puanla başlayan İngiltere, Slovakya’yı Bale ve Robson Kanu’nun golleriyle (2-1) deviren Galler’le karşı karşıya geldi.

EURO 2016’nın favori takımları arasında gösterilen İngiltere, tarihinde Galler’e maç kaybetmezken iki takım sadece 74 Dünya Kupası’nda 1-1 berabere kaldı. 2011’de İngiltere karşısında 1-0 ve 2-0’lık skorlarla sahadan yenik ayrılan Galler EURO 2016’ya iyi bir başlangıç yaparken Chris Coleman ve öğrencileri son maçını 20 Haziran Pazartesi günü Rusya ile oynayacak.


Galler karşısında mutlak 3 puan parolasıyla sahaya çıkacak olan İngiltere son maçını Slovakya ile oynarken, Roy Hodgson bir gözü de Rusya – Slovakya maçında olacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap