SON DAKİKA



Haber > Spor > Güle güle Aykut Demir

Güle güle Aykut Demir

06 Eylül 2017 Çarşamba - 11:48




Kadro dışı bırakılmasının ardından takımdan ayrı çalışan Aykut Demir, antrenman programlarına uymadı. Yönetim, 28 yaşındaki savunmacının sözleşmesini





Kadro dışı bırakmasının ardından takımdan ayrı çalışan Aykut Demir ile ilgili dün sıcak gelişmeler yaşandı. Yönetim önce Aykut'un antrenman programına uymadığı gerekçesiyle noter tespiti yaptırarak oyuncuya ihtar çekti.

Yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Aykut Demir'in Başkan Muharrem Usta'nın 'Gel görüşelim' çağrılarına yanıt vermediği belirtildi. Akşam saatlerinde de 28 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi feshedildi. Yıllık 1 milyon 300 bin euro garanti ücret alan Aykut Demir ile ilgili KAP'a gönderilen açıklama şu şekilde: "Şirketimiz ile profesyonel futbolcu Aykut Demir arasındaki sözleşme, futbolcunun disiplin yönetmeliğimize aykırı davranışları sebebiyle 05.09.2017 tarihi itibariyle haklı nedenlerle tek taraflı olarak feshedilmiştir." Trabzonspor ile 91 maça çıkan Aykut Demir, rakip fileleri 2 kez sarsmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap