SON DAKİKA



Haber > Spor > Güldürün yüzümüzü

Güldürün yüzümüzü

06 Mart 2016 Pazar - 09:53




Tarihinin en kötü sezonunu geçiren Trabzonspor, Konya deplasmanında çıkış arıyor Tarihinin en kötü sezonunu geçiren Trabzonspor, Konya deplasmanında ç





Ligde sıkıntılı günler geçiren, kaybettiği puanlar nedeniyle alt sıralara yaklaşan Bordo-Mavililer, Torku Konyaspor’u yenerek hayata dönmeyi arzuluyor.

Spor Toto Süper Lig’de kötü günler geçiren Trabzonspor, bu akşam belki de sezonun en kritik maçlarından birine çıkıyor. Son haftalarda kaybettiği puanlar nedeniyle hızla alt sıralara gerileyen Karadeniz ekibi ligin formda isimlerinden Torku Konyaspor’a konuk oluyor. Bordo-Mavililer’de tek hedef, bu maçı kazanıp yeniden hayata dönmek. 27 puanla 14. sırada haftaya giren Trabzonspor, rakibini yenerek taraftarlarının da gönlünü almak istiyor. Bu sezon taraftarlarını yeterince üzen Karadeniz ekibinin artık yüzleri de güldürmesi temenni ediliyor. Sakat ve cezalı oyunculara rağmen tüm planlarını galibiyet üzerine yapan Trabzonspor, deplasmandaki kötü grafiğini de bozmak istiyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap