SON DAKİKA



Haber > Spor > Guıdetti koptu geliyor

Guıdetti koptu geliyor

08 Haziran 2015 Pazartesi - 09:10




Guidetti, İskoçya futbolunun eskisi kadar çekişmeli olmadığını ve bu sebeple iyi bir performans göstermesine rağmen milli takıma alınmadığını ifade ed





Trabzonspor’un hücum hattı için düşündüğü John Guidetti, İskoçya futbolunun eskisi kadar çekişmeli olmadığını ve bu sebeple iyi bir performans göstermesine rağmen milli takıma alınmadığını ifade ederek, yeni sezonda farklı bir lig deneyimi istediğini belirtti. Süper Lig’in İskoç ligine göre daha dişli olması nedeniyle Guidetti’nin bu transfere sıcak bakabileceği düşünülüyor. Guidetti’nin yeni sezonda rotasını farklı bir lige çevirmek istemesi Bordo-Mavililerin elini güçlendirdi. Celtic ile kiralık sözleşmesi biten ve Manchester City’e dönen Guidetti’nin bonservisinin alınamaması durumunda kiralık olarak kadroya katılacağı ve girişimlerin bu yönde sürdüğü öğrenildi. Guidetti, bu sezon Celtic’te 35 maçta forma giydi ve 15 gol kaydetti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap