SON DAKİKA



Haber > Spor > Guardiola'dan veda sinyali

Guardiola'dan veda sinyali

20 Ekim 2015 Salı - 17:50




Bayern Münih'in başarılı teknik direktörü Pep Guardiola, "Aynı takımı uzun yıllar çalıştırmak çok sıkıcı" diyerek ayrılık sinyali verdi.





Almanya Bundesliga takımlarından Bayern Münih'in başarılı teknik adamı Pep Guardiola, "Aynı takımı uzun yıllar çalıştırmak çok sıkıcı" dedi. İspanyol teknik adamın bu açıklaması sonrası İngilizler heyecanlandı. Çünkü hem Manchester City'nin hem de Premier Lig'te ki bir çok takımın her zaman 1 numaralı teknik direktör adayı olan Guardiola'nın, sezon sonu Bayern Münih'ten ayrılacağını işaret ettiği yazıldı.

2013 yılından beri Bayern Münih'in başında olan ve gelecek sezon kulübü ile olan sözleşmesi bitecek olan Portekizli teknik adamın yeni bir heyecan arayacağı ve Premier Lig'e geleceği İngiliz basını tarafından iddia edildi. Pep Guardiola'nın Arsenal ile karşılaşacakları Şampiyonlar Ligi maçı öncesi yaptığı açıklamalarda, "Aynı takımda 20 yıl geçirmek şu an imkansız. Kimse kendisinde bu enerjiyi bulamaz. Manchester United'da uzun yıllar çalışan Sir Ferguson gibi Arsenal'in başında bulunan Wenger'in durumları bence istisnadır" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap