SON DAKİKA



Haber > Spor > Guardiola servet kazanacak

Guardiola servet kazanacak

02 Şubat 2016 Salı - 12:46




Manchester City, gelecek sezondan itibaren takımın başına getireceğini açıkladığı teknik direktör Pep Guardiola’ya rekor ücret verecek.





Bayern Münih Teknik Direktörü Pep Guardiola’nın yeni takımı belli oldu. 45 yaşındaki teknik adam gelecek sezondan itibaren İngiltere Premier Ligi ekibi Manchester City’yi çalıştıracak. Mevcut teknik direktör Şilili Manuel Pellegrini ile sezon sonunda yollarını ayıracağını açıklayan Manchester City üç yıllık anlaşma sağladığı Pep’e yıllık tam 25 milyon Euro ödeyecek. Başarılı çalıştırıcı Guardiola yeni sözleşmesiyle dünyanın en çok kazanan teknik direktörü de olacak.

DÖRT YILDA 14 KUPA KAZANMIŞTI

Guardiola, 2008-2012 yılları arasında çalıştırdığı Barcelona’ya dört yılda 14 kupa kazandırarak İspanyol kulübünün tarihindeki en başarılı teknik direktör olmuştu. Katalan teknik adamın 2013’te başına geçip iki yıl Alman Ligi şampiyonluğu elde ettiği Bayern Münih şu anda da en yakın rakibinin sekiz puan önünde lider. Guardiola’ya sezon sonunda veda edecek Bayern Münih ise daha önce takımın başına Real Madrid’in eski teknik direktörü Carlo Ancelotti’yi getireceğini duyurmuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap