SON DAKİKA



Haber > Spor > G.Saray'dan Shaqiri atağı

G.Saray'dan Shaqiri atağı

31 Temmuz 2015 Cuma - 14:51




Lucas Podolski transferinin ardından takıma yıldız bir oyuncu daha katmayı planlayan Sarı-Kırmızılılar, İnter’in İsvaçli yıldızı Xherdan Shaqiri’yi is





Sarı-Kırmızlı takımdan Shaqiri’ye kanca… Felipe Melo'nun Inter'e gitmesinin kesinleşeceği günlerde İtalyan devi ile hazırlık maçında Türk Telekom Arena'da karşılaşacak olan Galatasaray, bu kulüple transfer görüşmelerini de yoğun bir şekilde sürdürüyor. İtalyan basınında yer alan haberlere göre Melo'nun bonservis ücreti pazarlıklarına orta saha oyuncusu Nagatomo'yu dahil etmek isteyen Inter'e, karşı bir teklifle gitmeyi planlayan Sarı-Kırmızılı yönetim, Lacivert-Siyahlı takımdan İsviçreli yıldızı Xherdan Shaqiri'yi isteyecek. Bayern Münih'ten Ocak ayında Inter'e gelen Shaqiri'nin bonservis ücreti yüksek ancak Galatasaray, Melo'dan gelecek bonservis bedeli ile Shaqiri'yi 1 yıllık kiralama yoluna gitmek istiyor. İstanbul'da oynanacak hazırlık maçında pazarlığın tümüyle masaya yatırılacağı gelen bilgiler arasında.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap