SON DAKİKA



Haber > Spor > Grünwald'da mutlu son

Grünwald'da mutlu son

30 Temmuz 2016 Cumartesi - 10:10




Çaykur Rizespor, beklenen orta saha transferini gerçekleştiriyor. Avusturyalı oyuncu ile uzun süredir görüşen Yeşil-Mavililer, mutlu sona yakın





Transferde yoğun bir gündemi olan ve kadrosuna birçok oyuncu katan Çaykur Rizespor, son olarak savunmaya Tunuslu Yakoubi’yi almıştı. Orta saha için arayışta olan Yeşil-Mavili ekipte Teknik Direktör Hikmet Karaman, bu bölgeye iki oyuncu birden istiyor. Avrupa’da görüşmelerini sürdüren yöneticiler, uzun süredir gündemde olan Avusturyalı Alexander Grünwald’i renklerine bağlamaya hazırlanıyor. Avusturya Wien’de forma giyen 27 yaşındaki Grünwald’i özellikle Teknik Direktör Hikmet Karaman çok istiyordu. Türkiye’deki olaylar nedeniyle süreç normalden fazla uzarken, Yeşil-Mavililer mutlu sona ulaştı. Orta sahada iki yönlü olarak oynayabilen milli futbolcu tam bir istikrar abidesi. Avusturyalı futbolcu geçen sezon çıktığı 33 maçta 9 gol atarken, 9 da asist yaptı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap