SON DAKİKA



Haber > Spor > Granit Xhaka ısrarı!

Granit Xhaka ısrarı!

14 Nisan 2016 Perşembe - 15:17




Arsenal, 35 milyon'a Granit Xhaka'yı transfer etmek üzere. Bu konuda Monchengladbach ile sıkı bir pazarlıkta bulunan Arsenal, 35 Milyon Pound bonservi





Bir orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak isteyen Wenger'in listesinin başında Xhaka bulunuyor. Şu anda Arsenal orta sahasında Coquelin, Elneny, Cazorla ve Wilshere bulunuyor. Gelecek sezon Xhaka'nın da katılmasıyla orta sahada büyük bir çekişme olacağı kesin.

ARSENAL'DEN AYRILMAK İSTEYEN OYUNCULAR

Listenin başında sürpriz bir isim bulunuyor. Aaron Ramsey sezon sonunda takımdan ayrılmak istiyor. Geleceği belli olmayan futbolcular arasında Theo Walcott, Alex Oxlade Chamberlain, Calum Chambers ve Carl Jenkinson bulunuyor. Listedeki diğer bir oyuncu Kieran Gibbs. Sezona birinci santrfor olarak başlayan Theo Walcott yeni mukavele imzalamasına rağmen devamlı yedek bırakıldı ve bunun sonucu. Euro 2016 kadrosunda olmayabilir. Oxlade Chamberlain City, Liverpool ve Southampton'ın transfer listesinde bulunuyor. Arsenal'in transfer etmek istediği oyuncular Leicester City sol beki Ben Chilwell, Fulham hücum oyuncusu Ryan Sessegnon. Wenger'in yeni yapılanmasında akademiden yetişen Dan Crowley kadroda bulunacak oyuncular arasında ilk sırada bulunuyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap