SON DAKİKA



Haber > Spor > Gözünüzün yaşına bakmam

Gözünüzün yaşına bakmam

06 Ekim 2015 Salı - 06:38




Şota'dan futbolcularına uyarı: "Kimse kendisini garanti görmeyecek. Geniş bir kadromuz var ve bu kadroda bulunan herkes her an forma giymeye hazırdır.





Şota'dan uyarı var... Trabzonspor'da üst üste ligde alınan mağlubiyetlerin ardından sorumluluğun büyük bir bölümünü üzerine alan teknik direktör Şota Arveladze, radikal kararlar almaya hazırlanıyor. Sezon başından itibaren futbolcularına daha çok, 'Ağabey' gibi davranan Gürcü teknik adam, milli maç arasında oyuncularıyla bire bir sohbetler yaparak, takım içerisinde oluşmayan arkadaşlık ortamını sağlamaya çalışacak. Şota'nın disiplinsiz davranışlar sergileyen Erkan Zengin ve Kevin Constant gibi oyuncuların ise cezalandırılmasını talep edeceği belirtildi.

DAHA FAZLA HÜCUM YAPILACAK

Şota, son haftalarda performansında ciddi bir düşüş gözlenen oyuncuları da uyararak, "Kimse kendisini garanti görmeyecek. Geniş bir kadromuz var ve bu kadroda bulunan herkes her an forma giymeye hazırdır. Kendisini böyle görenler bizimle olacak" diyecek. Bu arada taraftarlara, "Dışarıdaki maçları biz alırız, içeride siz bize kazandırın" diye seslenen Gürcü teknik adamın, taktik değişikliğine de giderek özellikle Avni Aker'deki maçlarda daha ofansif bir oyun anlayışını benimseyeceği öğrenildi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap