SON DAKİKA



Haber > Spor > Göztepe, Ünal Karaman’la 2 maç üst üste kaybetti! Adis Jahovic gelişmesi...

Göztepe, Ünal Karaman’la 2 maç üst üste kaybetti! Adis Jahovic gelişmesi...

01 Şubat 2021 Pazartesi - 12:27




Süper Lig’de deplasmanda düşme hattında yer alan Yukatel Denizlispor’a 2-1’lik skorla mağlup olan Göztepe, teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde 2 karşılaşmasını da kaybetti.





"İLK YARI BİZİM İÇİN BOŞA GEÇTİ"

Daha fazla çalışacaklarını belirten Karaman, "Şu ana kadar yaptıklarımız bizim için çok doğru bir duruş ve doğru bir tavır değil. Biraz daha üzerine koymamız gerekiyor. Bunun için arkadaşlarımızdan özveri bekleyeceğiz. Bizi seven, gönül veren insanlara güzel bir oyunla birlikte güzel sonuçlar yaşatmaya çalışacağız. Denizlispor karşısında koskoca bir ilk yarı bizim için boşa geçti. Bu kabul edilemez" diye konuştu.

Göztepe perşembe günü evinde Yeni Malatyaspor’la karşılaşacak.

ADIS JAHOVIC KADRODA OLACAK

Transfer çalışmalarını da sürdüren Göztepe, son olarak Antalyaspor’da forma giyen eski golcüsü Adis Jahovic’i kadrosuna dahil etti. Makedon futbolcuyla 1.5 yıllık sözleşme imzalayan sarı-kırmızılılarda, Jahovic’in perşembe günü Yeni Malatyaspor maçında kadroda yer alacağı ifade edildi. Adis Jahovic 2016-2017 sezonunda 1’inci Lig’deyken geldiği Göztepe’den 2017-2018 sezonun devre arasında ayrılmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap