SON DAKİKA



Haber > Spor > Gomis ile yeniden birlikte oynamak isterim

Gomis ile yeniden birlikte oynamak isterim

30 Ocak 2022 Pazar - 12:19




Beşiktaş'ın Cezayirli yıldız futbolcusu Rachid Ghezzal , Lyon'dan eski takım arkadaşı Bafetimbi Gomis ile yeniden aynı takımda buluşmak isteyeceğini söyledi.





Beşiktaş'ın yıldızı Rachid Ghezzal, Lyon'dan eski takım arkadaşı olan Bafetimbi Gomis'le yeniden birlikte oynamak istediğini açıkladı.

Lyon'da oynadığı dönemde 2 sene Gomis ile takım arkadaşlığı yapan Beşiktaşlı futbolcu Gomis'in gençliğinde kendisine çok yardımcı olduğunu vurguladı.

"Gomis bana, ben gençken çok yardım etti. Beni hep iyi yönlendirdi'' diyen yıldız orta saha , "Onun Beşiktaş'a transfer edilmesiyle ilgili sorunun cevabı bende değil. Bunu taraftarlara ve kulübe sormak gerek. Gomis, geleceğiyle ilgili nasıl bir karar verir bilmiyorum.'' şeklinde sözlerine devam etti.

UMARIM UZUN YILLAR KALIRIM

Beşiktaş'taki geleceğini değerlendiren Ghezzal:


"Sezon bittkten sonra devam etmek istediğimi yönetime söylemiştim. Aile gibiydik. Transfer döneminde birçok kulüple adım geçmiş olabilir, fakat ben burada rahattım. Kaldığımdan dolayı da pişman değilim . Zor bir sezon geçiriyoruz fakat Beşiktaş'ta oynamaktan mutluyum. Umarım uzun süre de burada kalırım.'' diyerek sözlerini noktaladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap