SON DAKİKA



Haber > Spor > Golsüz maçta Beşiktaş'a ''yiğido'' çelmesi

Golsüz maçta Beşiktaş'a ''yiğido'' çelmesi

20 Nisan 2021 Salı - 21:04




Siyah-Beyazlılar, en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin BAY geçtiği haftada kritik bir 2 puan kaybederek Sivasspor ile 0-0 berabere kaldı.





REKABETTE ZAFER SAYILARI YAKIN

Beşiktaş, Süper Ligin 36. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Demir Grup Sivasspor ile 30. kez karşılaşacak. iki takım arasında geride kalan 29 lig maçında Beşiktaş 14, Sivasspor 10 galibiyet aldı, 5 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Beşiktaş'ın 41 golüne, Sivasspor 33 golle yanıt verdi.

İLK MAÇI KARTAL ALDI

Siyah-beyazlı ekip, bu sezonun ilk yarısında evindeki karşılaşmada rakibini 3-0 mağlup etti. Sivas'taki iki takım arasında oynanan 14 lig maçından 8'ini Beşiktaş, 4'ünü Sivasspor kazandı, 2 müsabaka da berabere bitti. Sivas'ta siyah-beyazlılar 16, kırmızı-beyazlılar ise 15 gol attı.

 GOLSÜZ MAÇ YOKTU

Taraflar arasındaki 29 lig maçından hiçbiri golsüz bitmedi. Geride kalan maçlarda her iki takım da altışar kez gol yollarında suskun kalırken, O-O'lık sonuca rastlanmadı.

EN ÖNEMLİ EKSİK BOYD

Sivasspor'un en önemli eksiği, son haftaların formda ismi olan ve Beşiktaş'tan kiralanan olan Tyler Boyd. Amerikalı oyuncu sakatlığı nedeniyle kadroda yer almıyor. Ayrıca sakatlığı olan Rybalka ve Apindangoye ile cezalı Hakan Arslan maç kadrosunda yer verilmedi.

CENK, OĞUZHAN VE HASİC YER ALMADI

Beşiktaş'ta sakatlıkları nedeniyle sezonu kapattıkları açıklanan Cenk Tosun ve Ajdin Hasic'in yanı sıra MKE Ankaragücü maçında sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kalan Oğuzhan Özyakup da karşılaşmada forma giyemedi. Ayrıca sakatlığı geçen Vincent Aboubakar ilk 11'de yer aldı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap