SON DAKİKA



Haber > Spor > 'Gol at' diyen arkadaşını yumrukladı

'Gol at' diyen arkadaşını yumrukladı

16 Ağustos 2022 Salı - 16:55




Boca Juniors forması giyen Dario Benedetto ve Carlos Zambrano, Racing Club maçının devre arasında birbirine girdi.





Arjantin takımlarından Boca Juniors, takımdaki iki oyuncunun kavgasıyla sarsıldı. Racing Club maçının devre arasında forvet oyuncusu Dario Benedetto ve savunmacı Carlos Zambrano kavga etti.

İki futbolcu devre arasında soyunma odasına giderken tartışmaya başladı. İkili arasındaki gerilim bir anda alevlenirken, Arjantin basınındaki haberlerde kavgayı polislerin ayırdığı belirtildi. Benedetto’nun savunma oyuncularının daha iyisini yapması gerektiğini söylediği, Zambrano’nun da “sen de gol at” diye yanıt verdiği öğrenildi.

Bu diyalog sonrası birbirine giren ikiliyi güvenlik güçleri ayırırken, ikinci yarıda sahaya çıkan Zambrano’nun yüzünün sol tarafında kızarıklık ve şişlik olduğu görüldü. Benedetto’nun da boynunda çizikler vardı.

“TARTIŞMA HEP OLUR AMA…”

Boca Juniors menajeri Huogo Ibarra, Zambrano ve Benedetto arasında bir tartışma olduğunu doğruladı, ancak kavgaya dönüşmediğini söyledi.


Maç sonrası basın toplantısında konuşan Ibarra, “Benedetto ve Zambrano arasında bir tartışma oldu. Ama bundan fazlası var mıydı bilmiyorum. Oyun hakkında tartışmalar her zaman olur. Ancak daha fazlası değil” ifadelerini kullandı.

Zambrano’nun yüzündeki izlerle ilgili konuşan Ibarra, “Nedenini bilmiyorum. Belki de ilk yarıda aldığı bir darbeydi” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap