SON DAKİKA



Haber > Spor > Gökhan Kaba ayrılacak mı?

Gökhan Kaba ayrılacak mı?

12 Ocak 2015 Pazartesi - 14:46




Alacaklarının ödenmemesi gerekçesiyle sözleşmesini fesheden Gökhan Kaba gelen teklifleri değerlendiriyor.





Sezonun ilk yarısını Orduspor forması altında geçiren ancak alacaklarının ödenmemesi gerekçesiyle sözleşmesini fesheden Gökhan Kaba, gelen teklifleri değerlendiriyor. Sezon başı Orduspor'un yolunu tutan ancak maddi sıkıntılar nedeniyle takımıyla yollarını ayıran tecrübeli golcü gelen teklifleri düşünüyor. 31 yaşındaki forvet oyuncusu için PTT 1. Lig dışında TFF 2. Lig'den bir çok takımın transfer teklifinde bulunduğu ancak Gökhan'ın henüz net bir karar vermediği öğrenildi.

Usta golcü için geçtiğimiz günlerde sosyal medyada Adanaspor'la anlaştığı yönündeki iddialara da henüz bir yalanlama gelmedi.
Memleketi Adapazarı'nda çalışmalarını sürdüren ve ikinci devreye hazır olan Gökhan'ın önümüzdeki günlerde yeni takımıyla sözleşme imzalaması bekleniyor. Tecrübeli golcü geçen sezon formasını giydiği Alanyaspor'da attığı 15 golle takımı PTT 1. Lig'e taşıyan isimler arasında geliyordu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap