SON DAKİKA



Haber > Spor > Gökhan Gönül Fenerbahçe'den ayrıldı

Gökhan Gönül Fenerbahçe'den ayrıldı

13 Temmuz 2021 Salı - 18:35




Fenerbahçe, Gökhan Gönül'le yolların ayrıldığını açıkladı.





Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Fenerbahçe'mizin formasını ilk kez 2007 yılında giyen, 10 yıl boyunca 360'tan fazla maçta çubuklumuzu başarıyla taşıyan ve geçtiğimiz sezon kadromuza yeniden dahil olan Gökhan Gönül ile yollarımız ayrılmıştır." denildi.

Deneyimli oyuncunun, Fenerbahçe formasının hakkını sonuna kadar verdiği vurgulanan açıklamada, "Fenerbahçe ruhunu her zaman en üst seviyede taşıyan Gökhan Gönül'e tüm emek ve hizmetleri için teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde kendisine başarılar diliyoruz. Yolun açık olsun Gökhan Gönül." ifadeleri kullanıldı.

Ali Koç, Gökhan Gönül'le vedalaştı

Fenerbahçe Kulübünün yollarını ayırdığını açıkladığı Gökhan Gönül, başkan Ali Koç'la bir araya geldi.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre Ali Koç, Gökhan Gönül'ün her takım taraftarının görmek istediği bir oyuncu profili olduğunu söyledi.

Her ayrılığın zor olduğunu kaydeden Koç, "Benim özelimde bu ayrılık en zorlarından. Bugün seyirciler, taraftarlar ne istiyor? Hangi takım taraftarı olursanız olun, sahaya çıktığı zaman yüreğiyle oynayacak, formasında ıslanmamış, ter değmemiş bir nokta kalmayacak, sonuna kadar savaşacak, gerekirse çimleri yiyecek, elinden ne geliyorsa onu yapacak isimleri istersiniz. O profile uyan oyunculardan bir tanesi de Gökhan Gönül." ifadelerini kullandı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap