SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresun'un Urfa hedefi

Giresun'un Urfa hedefi

09 Eylül 2016 Cuma - 11:00




Yeşil-Beyazlı kulübün başkan yardımcısı Metin Koç, önceliklerinin lig olduğunu belirterek, “Play-off hedefiyle çıktığımız bu yolculukta Şanlıurfaspor





TFF 1. Lig ekibi Giresunspor’un Kulüp Başkan Yardımcısı Metin Koç, dün çekilen Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Fatih Karagümrük eşleşmesini değerlendirdi. Giresunspor olarak önceliklerinin lig olduğunu ancak kupada da gidebildikleri yere kadar gitmek istediklerini ifade eden Koç, “Öncelikle çektiğimiz kura hayırlı uğurlu olsun. Ziraat Türkiye Kupası bizim için her ne kadar ikinci planda olsa da kupada da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz” dedi. Cumartesi günü deplasmanda Şanlıurfaspor ile çok kritik bir doksan dakikaya çıkacaklarını belirten Koç, “Çok güçlü bir rakiple çok zorlu bir doksan dakikaya çıkacağız. Bizim birinci hedefimiz playoff. O nedenle önceliğimizi lige vereceğiz. Şanlıurfaspor maçı da bizim için hedefe giden yolda çok önemli. Bu kritik karşılaşmayı kazanıp ilk 6 yolunda çok önemli bir engeli kayıpsız geçmek hedefindeyiz” şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap