SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresun'un 'Süper' hayali

Giresun'un 'Süper' hayali

19 Temmuz 2015 Pazar - 01:10




Yeşil-Beyazlı Kulübün Başkan Yardımcısı Kazancıoğlu, yeni sezonda Süper Lig bileti alabilmek için savaşacaklarını ifade etti.





PTT 1. Lig ekibi Giresunspor’un Kulüp Başkan Yardımcısı Mehmet Kazancıoğlu, Yeşil-Beyazlı taraftarların yeni sezonda bambaşka bir Giresunspor izleyeceğini söyledi. Mevcut kadronun üzerine yaptıkları nokta transferlerle iyi bir takım oluşturduklarını ifade eden Kazancıoğlu, “Transfer görüşmelerimiz devam ediyor. Hocamızın raporu doğrultusunda eksik mevkilere gerekli takviyeleri yapacağız” dedi.

Dirsek teması yaptıkları oyuncular olduklarına dikkat çeken Kazancıoğlu, “Ancak bu oyuncuların isimlerini net bir anlaşma sağlanmadan açıklamayı uygun bulmuyoruz. Hedefimiz kesinlikle Süper Lig. Giresunspor camiasının beklentilerinin farkındayız. Biz bu takımı aldığımızda 2. Lig’de mücadele ediyorduk. 2. Lig’deki mucize şampiyonluğun ardından geçen sezonda PTT 1. Lig’de kalıcı olmayı başardık” diye konuştu.

“Şimdi bu çıtayı daha da yükseğe çıkarmamız lazım” diyen Kazancıoğlu, “Herkesin olduğu gibi bizim gönlümüzde de şampiyonluk yatıyor. En kötü ihtimalle Play-off oynamak istiyoruz. Bütün planlamalarımızı bu hedef doğrultusunda yapıyoruz. Görüşmede olduğumuz oyuncuları kadromuza katıp şampiyonluk için güçlü bir ekip oluşturmakta kararlıyız. Taraftarımıza güzel bir sezon yaşatıp, Süper Lig’e çıkmak istiyoruz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap