SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresun'un Onur'u var!

Giresun'un Onur'u var!

13 Temmuz 2015 Pazartesi - 00:13




Giresunspor alt yapısından yetişerek takımın vazgeçilmez oyuncularından biri olan Onur Demir, Erzurum kampında her şeyin yolunda olduğunu ifade etti.





PTT 1. Lig ekibi Giresunspor’un genç stoperi Onur Demir, Çotanak armalı formayı giymekten büyük gurur duyduğunu söyledi. Giresunspor’un alt yapısından yetişerek bugünlere geldiğini ifade eden Onur, “Özellikle bir Giresunlu olarak Giresunspor forması giymek bana hem gurur veriyor hem de mutluluk. Futbolda bu seviyeye geldiysem Giresunspor sayesindedir. Bana güvenen insanları mahcup etmemek adına çok çalışıyorum. Yeni sezonda formayı daha fazla giymek için savaşacağım. Bütün benliğimle Giresunspor’a faydalı olmak için terimin son damlasına kadar mücadele edeceğim” diye konuştu. Erzurum kampından Yeşil-Beyazlı taraftarlara mesaj yollayan Onur Demir, şunları kaydetti: “Kampta her şey yolunda gidiyor. Çok şükür bir sıkıntı yok. Taraftarlarımız merak etmesinler. Çok iyi bir Giresunspor yolda. Yeni sezonda gurur duyacakları bir takım izleyecekler.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap