SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresun'un korkusu yok!

Giresun'un korkusu yok!

31 Temmuz 2015 Cuma - 02:07




Yeşil-Beyazlı ekibin teknik direktörü Sefer Yılmaz, "Mücadele eden, hırslı bir Giresunspor olacak. Tek isteğim biraz sabır. Kimsenin şüphesi olmasın"





PTT 1. Lig ekibi Giresunspor’da Teknik Direktör Sefer Yılmaz, takımının kamp performansından memnun kaldığını ifade etti. Afyon Cup’ta oynadıkları iki maçın birini kazandıklarını, diğerini kaybettiklerini anımsatan Yılmaz, “Sonuçlar belirleyeceği değil. Önemli olan, sahada ne yapabildiğimiz. İki maçta da futbolcu arkadaşlarım istediklerimi yerine getirmek için ellerinden geleni yaptı. Bana isteklerimi yansıttılar. Kardemir Karabükspor maçını kazandık, Adanaspor maçını kaybettik ama yediğimiz iki golü çıkarttıktan sonra bu maçta istediklerimizi daha çok sahaya yansıttığımızı düşünüyorum” dedi. Çok yoğun bir şekilde çalıştıklarını kaydeden Yılmaz, “Her gün çift antrenman yapıyoruz. Dayanıklılık, kondisyon gibi çalışmalar yapıyoruz. Hava sıcaklığı da mevsim normallerinin üzerinde. Arkadaşlarımız çok yoğun çalışıyor. Bir iki gün sonra idman temposunu düşüreceğiz ve artık çabukluk ve teknik taktik antrenmanları yapacağız” diye konuştu. Giresunspor’un her maça üç puan parolasıyla çıkacağının altını çizen Yılmaz, şöyle devam etti: “Mücadele eden, hırslı bir Giresunspor olacak. Tek isteğim biraz sabır. Kimsenin şüphesi olmasın. Giresunspor’u başarıya taşımak için elimizden geleni yapıyoruz.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap