SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresun’un kalbi burada atacak!

Giresun’un kalbi burada atacak!

19 Ekim 2017 Perşembe - 13:18




Öztürk, “Proje tamamlandığında inşallah Akın Çorap Giresunspor burada yeni destanlar yazacak” dedi





AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, yapımı süren Çotanak Stadyumu ve Olimpik Yüzme Havuzu inşaatında incelemelerde bulundu. Önemli bir projenin yükselmeye başladığını aktaran Öztürk, şöyle konuştu: "Proje tamamlandığında inşallah Akın Çorap Giresunspor burada yeni destanlar yazacak. 1967 yılında kurulan kulübümüz, bu sene 50. yılını kutlamakta. Türk futbol tarihinde özellikle Süper Lig'de oynadığı 1970'li yıllarda 3 büyüklere kök söktüren yeşil beyazlı takımımız inşallah 50. yılında şampiyon olarak yeniden bir üst lige çıkacak. Aynı başarılı maçlarını bu stat da oynayacaktır” dedi. Projenin kentin doğu yakasında olan Aksu, Aydınlar ve Küçükköy mahallelerine de değer katacağına işaret eden Öztürk, "AK Parti hükümetlerinde ilimize spor alanında hangi ihtiyaç varsa çalışmalarımızı ve yatırımlarımızı sürdürüyoruz." dedi.

ÇOTANAKLAR TELAFİ EDECEK

Çotanakların Asbaşkanı Eren, Manisaspor’u yenerek üzerlerindeki şanssızlığı kırmak ve üç maçlık galibiyet özlemini bitirmek istediklerini ifade etti

Akın Çorap Giresunspor Asbaşkanı Sacit Ali Eren, Manisaspor maçında üç maçlık galibiyet hasretine son vermek istediklerini söyledi. Artık puan kaybına tahammülleri kalmadığını ifade eden Eren, “Ligde oynadığımız son üç maçta gerek hakem hatalarından gerekse şanssızlıktan beraberlikle ayrılarak, zirve yarışında önemli puanlar kaybettik. Bu puanları telafi etmemiz gerekiyor. Önümüzdeki Manisaspor maçını yeni bir başlangıç olarak görüyoruz. Rakibimizi yenip üzerimizdeki şanssızlığı kırmak ve yeni bir seri başlatmak istiyoruz” şeklinde konuştu. Pazar günkü zorlu 90 dakikada taraftar desteğine fazlasıyla ihtiyaç duyacaklarını ifade eden Eren, “Giresunspor’un en büyük itici gücü taraftar desteğidir. 12. adama Manisaspor maçında fazlasıyla ihtiyacımız olacak. Kalbi Giresunspor için atan herkesi Pazar günü Atatürk Stadı’na bekliyoruz” dedi.

HASRETİ bitireceğiz


Diyadin, “Futbolda her şey var ama kendi evimizde oynamanın avantajını kullanmak istiyoruz. Hem çıkışa geçmek hem de namağlup unvanımızı korumak arzumuz" dedi

Hafta sonu Grandmedical Manisaspor'u ağırlayacak Akın Çorap Giresunspor'un teknik direktörü Metin Diyadin, galibiyet hasretine son vermek istediklerini söyledi. Grandmedical Manisaspor maçına galibiyet parolasıyla hazırlandıklarını ifade eden Diyadin, "Sahadan 3 puanla ayrılarak galibiyet hasretine son vermek istiyoruz. Futbolda her şey var ama kendi evimizde oynamanın avantajını kullanmak istiyoruz. Hem çıkışa geçmek hem de namağlup unvanımızı korumak arzumuz" diye konuştu.

Ligde her karşılaşmanın kendileri için final niteliği taşıdığına işaret eden Diyadin, "Bir hedefimiz var. Hafta hafta, maç maç bakarak yolumuza devam etmek zorundayız. O anlamda bu hafta sonu oynayacağımız karşılaşmaya iyi hazırlanıp galip gelmek istiyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan, yeşil-beyazlı futbolcular antrenmanda, koşunun ardından teknik ve taktik ağırlıklı çalışma yaptı. Antrenman, çift kale maçla sona erdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap