SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresun’un gözyaşları

Giresun’un gözyaşları

17 Mayıs 2016 Salı - 11:21




Dramatik bir şekilde sona eren Alanya maçından sonra sahada ağlayan oyuncularını teselli eden Çotanakların Başkanı Bozbağ, tesislerdeki vedalaşma töre





Giresunspor’u kapanmaktan kurtarıp Süper Lig’in eşiğine getiren Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, daha fazla kendisini tutamadı. Sezonun sona ermesinin ardından tesislerde futbolculara ve teknik heyete bir veda konuşması yapan Bozbağ, tüm takıma verdikleri emekler nedeniyle teşekkür etti. Herkesle vedalaşan Bozbağ, toplantının ardından kendisini daha fazla tutamadı ve hüngür hüngür ağladı. Tam anlamıyla bir duygu patlaması yaşayan Başkan Bozbağ, önceliklerinin takıma bu sezondan kalan 1 milyon 400 bin TL’lik borcu ödemek olduğunu söyledi. Bozbağ, bu borcu ödediklerinde 2015-2016 sezonunun borcunu sıfırlayacaklarını ifade ederek, “En kısa zamanda oyuncularımızın ve teknik ekibimizin emeklerinin karşılığını ödeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bu takım hak ettiği yere gelir

Giresunspor’un tecrübeli futbolcusu Abdulaziz Solmaz, sosyal medyadan Yeşil-Beyazlı camiaya seslendi. Sezonu 5 golle tamamlayan Abdulaziz, Giresunspor taraftarlarının takımlarına sahip çıkmaya devam ettiği sürece Çotanakların hak ettiği yere geleceğini kaydetti. Abdulaziz, “İyisiyle kötüsüyle bir sezon daha bitti. Biz futbolcular olarak taraftarlarımızla bütünleştik ve hedefimize ilerledik ancak olmadı, kısmet değilmiş. Bugüne kadar bizi destekleyen herkese teşekkürler. Hakkınızı helal edin. Kimsenin şüphesi olmasın ki Giresunspor böyle taraftara sahip oldukça elbette hak ettiği yerlere gelecektir” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap