SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresunspur korku salacak

Giresunspur korku salacak

11 Temmuz 2016 Pazartesi - 11:15




Yeni sezon öncesinde kadroyu önemli isimlerle güçlendiren Yeşil-Beyazlılar zirve yarışında yer alıp Süper Lig özlemine son vermek istiyor





PTT 1.Ligi’ndeki Karadeniz temsilcisi Giresunspor iskelet kadrosunu koruyup yaptığı nokta transferlerle gücüne güç katarken, dosta güven, rakiplerine ise gözdağı veriyor. Olağan Genel Kurul’dan gücüne güç katarak çıkan Mustafa Temel Bozbağ başkanlığındaki Giresunspor yönetimi, transferde birbirinden önemli isimleri kadrosuna katıyor. Teknik direktör sorununu Süper Lig patentli Mustafa Kaplan’ı takımın başına getirerek çözen Yeşil-Beyazlılar, ligde korku salacak. Giresunspor dış transfere Pazarspor’dan, Ümit Milli Takım kurmaylarının da yakından takip ettiği 23 yaşındaki solbek Aykut Civelek’i kadrosuna katarak başladı. Ardından takımın eski teknik direktörü Erkan Sözeri’nin ve kulübü Adana Demirspor’un peşinde olduğu Kayseri Erciyesspor’un 26 yaşındaki orta sahada görev yapan gurbetçi futbolcusu Volkan Okumak’ı transfer eden kulüp, Sözeri’ye ve Adana Demirspor’a yılın ilk transfer golünü attı. Hemen peşinden Gençlerbirliği’nin 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Çağrı Bülbül’e ve Ankaragücü’nün 32 yaşındaki orta saha oyuncusu Salih Sefercik’e imza attıran Çotanaklar, flaş transferlerle tüm dikkatleri üzerine çekti.  Tuttuğunu koparan Yeşil-Beyazlılar, geçen sezon Kardemir Karabükspor ile PTT 1. Lig şampiyonluğu yaşayan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Recep Aydın’ı Atiker Konyaspor’dan kiralayarak büyük sükse yaptı. Yeşil-Beyazlı taraftarlar art arda yapılan nokta transferlerin mutluluğunu yaşarken Giresunspor, Sırbistan Milli Takımı’nın ve Sırpların dünyaca ünlü kulübü Partizan’ın eski oyuncusu Nemanja Tomiç’i Gençlerbirliği’nden transfer ederek bir bombayı daha patlattı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap