SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresunspor'un önceliği belli

Giresunspor'un önceliği belli

25 Temmuz 2016 Pazartesi - 11:05




Çotanakların Başkanı Bozbağ, takıma öncelikli olarak bir forvet takviyesi yapacaklarını, oynayacakları hazırlık maçlarında herhangi bir eksiklik hisse





Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, Bolu kampında üç hazırlık maçı oynayarak eksiklerini göreceklerini söyledi. İlk hazırlık maçını bugün saat 18.00'de Sumgayit takımı ile oynayacaklarını kaydeden Bozbağ, "31 Temmuz’da yine Bolu'da saat 18.00'de Adanaspor’la, ardından Topuk Yaylası'nda 3 Ağustos’ta saat 16.00'da Gaziantep Büyükşehir Belediye ile karşılaşacağız” dedi. Oynayacakları hazırlık maçlarında sonucun hiçbir öneminin olmadığının altını çizen Bozbağ, “Bu maçlarda eksiklerimizi görüp, bu eksiklikleri gidermek için yoğun bir mesai harcayacağız. Ayrıca bu maçlar aramıza yeni katılan oyuncuların uyum sürecini tamamen aşmaları anlamında da büyük önem taşıyor. Hazırlık maçlarını eksiklerimizi giderme anlamında iyi bir fırsat olarak görüyoruz” dedi. Takıma öncelikle bir forvet takviyesi yapacaklarını ifade eden Bozbağ, açıklamasına şöyle devam etti: “Giresunspor’un gücüne güç katacak bir santraforun peşindeyiz. Önceliğimiz hücum bölgesine nokta bir transfer yapmak. Kampta oynayacağımız hazırlık maçlarında herhangi bir eksiklik hissedersek hocamızın raporu doğrultusunda yeni takviyelerde yapabiliriz.”

Oyun sistemi SEkilleniyor

Giresunspor’un ikinci etap Bolu kampı tüm hızıyla sürüyor. Yeşil-Beyazlılar günde çift idman yaparak yeni sezona hazırlanıyor. Sabah 10.00 ve akşam 17.00’de çalışan Çotanaklarda eksik ya da sakat oyuncu bulunmuyor. Çalışmalara bütün futbolcular katılıyor. Giresunspor Genel Menajeri Ercan Gezgin, Bolu kampında da her şeyin yolunda olduğunu söyledi. “Takım olma yolunda her geçen gün biraz daha mesafe kat ediyoruz” diyen Gezgin, “Oyuncularımızın idmanlarda sergiledikleri performanstan da son derece memnunuz. Bolu’da daha çok oyun sistemi ve kadro şekillenmesi üzerine çalışıyoruz. Her şey yolunda, taraftarlarımız merak etmesinler, bomba gibi bir Giresunspor geliyor” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap