SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresunspor'dan kurbanlı başlangıç

Giresunspor'dan kurbanlı başlangıç

14 Ağustos 2015 Cuma - 13:59




Giresunspor, Kardemir Karabükspor maçı öncesi tesislerinde kurban kesti.





Giresunspor yeni sezon öncesi kurban kesti... Zor bir ligin kendilerini beklediklerini belirten kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, yaptığı açılamada, “Gerçekten zor bir lig maratonu başlıyor. Kolay değil takımı oluşturmak bu kadar gencin ailesini Giresun'a getirmek, onlara bir gelecek sağlamak ve aynı şekilde şehrin bütünlüğünü sağlayıp şehri mutlu etmek, bunlar kolay işler değil. İnşallah Allah görev süresi içerisinde başarılarımızı bu sende nasip eder” dedi.

33_8

“VEDAT MURİGİ’YE FEDERASYON’DAN TÜRK VİZESİ YOK”

Giresunspor Kulüp Başkanı Bozbağ, Bakanlar Kurulu'nun Türk kimliği verdiği Vedat'a federasyondan vize çıkmadığını vurguladı. Bozbağ, “Vedat Murigi, maalesef bakanlar kurulundan Türk kimliği almış oyuncuya federasyondan Türk vizesi çıkmadı. Burada ki beklenti ise bir sefer A Milli takım forması giymesi gerekiyor, inşallah onu da milli takım hocaları izler davet ederler, aksi takdirde 5 sene beklemek zorunda. Vedat'ın konusu da bu şekilde şu anda bir sıkıntımız yok maçı bekliyoruz” ifadelerini kulandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap