SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresunspor'da Yılmaz rüzgarı

Giresunspor'da Yılmaz rüzgarı

03 Temmuz 2015 Cuma - 00:17




Yeşil-Beyazlıların yeni teknik direktörü Sefer Yılmaz, imzayı atar atmaz gelecek sezonun çalışmalarına tesislerden başladı.





PTT 1. Lig ekibi Giresunspor’da teknik direktör sorununun aşılması camiayı rahatlattı. Çotanakların Sefer Yılmaz ile resmi sözleşme imzalaması camia tarafından olumlu karşılandı. Giresun’a çabuk ısınan Yılmaz, çalışmalara hemen başladı. Yılmaz imza attıktan hemen sonra önce tesisleri gezdi. Giresunspor Tesisleri’ni beğenen başarılı teknik adam, daha sonra idman sahasına inerek personelle tanıştı. Giresun’da kendisine gösterilen ilgiden oldukça memnun olduğunu ifade eden Yılmaz, “Giresunspor’da tam bir aile ortamı var. Giresun tam bir samimiyet şehri… Buraya çok çabuk ısındığımı söyleyebilirim. Bu şehrin, bu camianın benden beklentilerinin farkındayım. Kendime ve ekibime güveniyorum. Çok çalışarak Giresunspor’u hak ettiği noktaya taşıyacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap