SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresunspor’da transfer hız kesmiyor

Giresunspor’da transfer hız kesmiyor

02 Temmuz 2016 Cumartesi - 10:12




Giresunspor Gençlerbirliği’nden Çağrı Bülbül ve MKE Ankaragücü’nde Salih Sefercik ile anlaştı.





PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, Mustafa Kaplan’ın teknik direktörlüğe getirilmesinin ardından transferde atağa kalktı.

Dün akşam saatlerinde Kayseri Erciyasspor’da forma giyen Volkan Okumak’a imza attıran Yeşil-beyazlılar bugünse Gençlerbirliği’nin orta saha oyuncusu Çağrı Bülbül ile 3 yıllık, MKE Ankaragücü'nden Salih Sefercik ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Çok önemli bir transferlere imza attıklarını kaydeden Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, "Camiamıza hayırlı olsun. Bütçemize göre transfer yapmaya devam ediyoruz. Bu futbolcuların yararlı olacağını düşünüyorum. Dış transferlerimiz devam edecek’ ifadelerini kullandı.

ÇAĞRI BÜLBÜL KİMDİR?

Ankara’nın Altındağ ilçesinde doğan Çağrı, futbola Gençlerbirliği Futbol Okulu’nda başladı. Altyapı takımlarında sürekli Hacettepe’de forma giyen Çağrı, 2011-2014 yılları arasında 3 sezon boyunca 3. Lig’de top koşturdu ve 75 maçta 1 gol attı. 2013-2014 sezonu sonunda Hacettepe’nin 2. Lig’e yükselmesine katkıda bulunan Çağrı, 2014-2015 sezonu başında Gençlerbirliği A Takımı kadrosuna alındı. Geride kalan sezonu Hacettepe’de geçiren Çağrı, burada 17 maçta forma giydi. Genç orta saha oyuncusu Giresunspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan’ın ise eski talebesi.


SALİH SEFERCİK KİMDİR?

Futbol hayatına Keçiörengücü’nde başlayan 32 yaşındaki orta saha oyuncusu Salih Sefercik daha sonra sırasıyla Gebzespor, Turanspor, Körfez İskenderunspor, Denizli Büyükşehir Belediyespor, Altınordu, Balıkesirspor, Orduspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor takımlarında forma giydi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap