SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresunspor'da transfer bitmez

Giresunspor'da transfer bitmez

12 Temmuz 2015 Pazar - 00:10




Erzurum kampında bulunan Çotanakların Başkan Yardımcısı Yamak, takımda eksik görülen bölgelere gerekli takviyelerin yapılacağını ifade etti.





PTT 1. Lig ekibi Giresunspor’un Başkan Yardımcısı Nahid Yamak, Erzurum kampının çok verimli geçtiğini söyledi. Takıma yeni katılan isimlerin uyum sürecini aşmaya başladığını ifade eden Yamak, “Eskilerle yenilerin kaynaşmasından çok memnunuz. Erzurum’da her şey yolunda gidiyor. Burada iyi bir çalışma ortamı var ve takımda da moraller yerinde” diye konuştu. Lige eksiksiz girmek istediklerini ifade eden Yamak, “Özellikle Afyon’da yapacağımız son etap kampı çok hareketli geçecek. Afyon’da çok sayıda hazırlık maçı oynayarak gücümüzü sınamayı planlıyoruz. Bu maçlarda ortaya çıkacak tabloya ve teknik ekibimizin taleplerine göre eksik gördüğümüz mevkilere yeni takviyeler yapacağız” ifadelerini kullandı. Başkan Yardımcısı Yamak, “Görüşme halinde olduğumuz, kampta denemeye aldığımız isimler de var. Bu oyuncularla ilgili son kararı hocamız verecek ama tekrar söylüyorum, Giresunspor’da transfer bitmez. Son dakikaya kadar kadromuza yeni takviyeler yapabiliriz. Eksiksiz bir takım yaratmayı arzuluyoruz” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap