SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresunspor'da parola belli

Giresunspor'da parola belli

11 Ağustos 2015 Salı - 00:26




Çotanakların Başkan Yardımcısı Mehmet Kazancıoğlu, saha ve seyirci avantajıyla Karabükspor’u dize getirip yeni sezona galibiyetle başlamak istedikleri





PTT 1. Lig ekibi Giresunspor’un Kulüp Başkan Yardımcısı Mehmet Kazancıoğlu, yeni sezona 3 puanla başlamak istediklerini söyledi. Sahalarında ağırlayacakları Karabükspor’u Giresun’dan eli boş göndermek amacında olduklarını ifade eden Kazancıoğlu, “Sezonun ilk maçları her zaman zor olmuştur. Karabükspor çok dişli bir rakip ama biz de kendimize güveniyoruz. Saha ve seyirci avantajımızı sonuna kadar kullanıp sezona 3 puanla başlamanın planlarını yapıyoruz” dedi. Kazancıoğlu, “Pazar akşamı çok uzun bir maratonun startını vereceğiz. Karabük ile oynayacağımız sezonun ilk maçında tüm taraftarlarımızı yanımızda görmek arzusundayız. Sezon boyunca onların desteğini her zaman arkamızda hissedeceğimizi biliyoruz. Takım iskeletini koruyup, eksik mevkilere nokta transferler yaptık. Camia olarak kenetlenip, yeni sezonda daha büyük hedeflere yelken açacağız. Alacağımız sonuçlarla camiamıza layık olacağız” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap