SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresunspor'da para cezası

Giresunspor'da para cezası

11 Mart 2015 Çarşamba - 14:26




PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor’da Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, 4-0'lık Osmanlıspor yenilgisi nedeniyle tüm takıma para cezası vermeyi düşü





Çok uzun süredir mağlup olmayan bir Giresunspor olduğunu hatırlatan Bozbağ "Osmanlıspor maçından sonra da söyledim, mağlup olmak çok önemli değil mağlup olurken ki mücadele önemli. Çünkü çok değişik şekildeki fedakarlıklarla buralara geldik. Çok kötü yerlerden buralara geldik. Biz alışkın değiliz böyle isteksiz oyunlara. Bununla ilgili yapılacak her şeyi yapacağız. Nasıl maç galibiyetinde prim veriliyorsa, bazı şekilde cezalarda verilir. Miktarı bizde kalsın, teknik kadro da tüm takıma dahil belli bir oranda para cezası vermeyi düşünüyoruz. Bu futbolun doğasında var. Ama üç senedir aynı şeyi yaptım. Giresunspor’un bütün sorunlarını kendi içimizde hallettik. Zaten ondan aile olduk. Buda çabuk atlatacağımız bir olay ve bunu da kendi içimizde halledeceğiz. Alanyaspor çok güçlü bir ekip, biz de gücümüzün ne olduğunu biliyoruz. Ama tabi aldığımız skorlar herkeste farklı beklentiye yol açtı ama ben ilk günde aynı şeyi söyledim halen de aynı şeyi söylüyorum, bu gemiyi önce sağ salim limana ulaştıracağız. 11 maçımız kaldı. Bizim için bu 11 maç sonundaki toplam puanımız ve bulunduğumuz yer önemli. Bütün bunların değerlendirmesini ve bu camiaya ne yakışıyorsa onun değerlendirmesini Mayıs ayındaki kongrede yapacağız” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap