SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresunspor'da hedef Play-Off

Giresunspor'da hedef Play-Off

22 Temmuz 2016 Cuma - 20:41




Çotanakların Başkan Yardımcısı Yamak, 2016-17 sezonunda öncelikli hedeflerinin ilk 6 takım arasına girmek olduğunu açıkladı.





PTT 1. Lig ekibi Giresunspor’da, yeni sezonun rotası çizildi. Yeşil-Beyazlıların Kulüp Başkan Yardımcısı Nahid Yamak, PTT 1. Lig fikstürünün tüm takımlara hayırlı uğurlu olmasını diledi. Yeni sezona Altınordu deplasmanında başlayacaklarını hatırlatan Yamak, “2016-17 sezonuna deplasmanda başlıyoruz. Taraftarımızla ilk hafta bir araya gelemeyeceğiz. İkinci hafta taraftarlarımızla olacağız. Bizim için hiçbir maçın birbirinden farkı yok. Rakip ayrımı yapmıyoruz. Sezona iyi başlamak için özellikle ilk maçlarda alacağımız sonuçlar çok önemli. Biz çok iyi bir kadro oluşturduğumuza inanıyoruz. Biz bu sene öncelikle ilk altıyı hedefleyeceğiz. Ama kazanacağız ama kaybedeceğiz, iyi günlerimizde olacak kötü günlerimizde olacak ama ısrarla bu işin peşini bırakmayacağız. Sonuna kadar hedefi kovalayacağız” dedi. 

Fair-play mesajı

Ülke gündemine dairde önemli açıklamalar yapan Yamak, “Öncelikle Türkiye Cumhuriyeti ne zaman iyiye gitse birileri ülkeyi geri götürmek için bir şeyi yapmaya çalışıyor. Bu terör örgütüne karşı mertçe özgürlük mücadelesi veren halkımızdan, askerimizden, polisimizden, Allah razı olsun. Kimsenin bu ülkeyi devirmeye gücü yetmeyecektir. Bizim Giresunspor olarak isteğimiz öncelikle ülkemizin üzerinde oynanan bu hain oyunların bir an önce sonlandırılması sonucunda gerek ekonomik, gerekse ruhsal olarak halkımızın stabil duruma gelmesidir. Futbol dostluk ve kardeşliktir. Futbolun bir oyun olduğunu kimsenin unutmaması lazım, sporunda Fair-Play çerçevesinde yapılması lazım” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap