SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresunspor'da değişim rüzgarı

Giresunspor'da değişim rüzgarı

23 Ekim 2015 Cuma - 00:11




Teknik Direktör Erkan Sözeri’nin göreve gelmesiyle birlikte Çotanaklar’da değişim rüzgarları esiyor.





Cumartesi günü saat 13.30’da deplasmanda Kayseri Erciyesspor’a konuk olacak olan Giresunspor, bu maçın son taktik çalışmasını dün sabah Atatürk Stadı’nda yaptı. Saat 10.30’da başlayan idmana sakatlığı süren Berk İsmail Ünsal katılmazken, hafif ağrıları olan Rızvan takımdan ayrı düz koşu yaptı. Kondisyon ve 5’e 2 pas çalışmasından sonra oyuncularını iki gruba ayıran Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, talebelerine tam sahada çift kale maç oynattı. Sefer Yılmaz’ın aksine ideal onbir tercihinde ve saha içerisindeki oyun kurgusunda önemli değişiklikler yaptığı gözlenen Sözeri, antrenman boyunca da sık sık oyunu keserek, öğrencilerini uyardı. Kesinlikle bireysel hata istemeyen Sözeri, öğrencilerini takım halinde savunma ve takım halinde hücum varyasyonları üzerinde çalıştırdı. Sözeri’nin Kayseri Erciyes deplasmanında Giresunspor ilk onbirinde önemli değişiklikler yapmaya hazırlandığı görüldü.

Sözeri’nin ince hesapları

Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, zorlu Kayseri Erciyesspor maçı öncesi ince hesaplar yapıyor. Kısa bir ayrılıktan sonra geri döndüğü Giresunspor’un başında çıkacağı ilk maçtan zaferle ayrılmanın planlarını yapan Sözeri, Giresunspor taraftarlarına Kayseri Erciyes deplasmanında anlamlı bir galibiyet armağan etmek istiyor. Yardımcılarıyla birlikte rakip takımı çökertecek oyun sistemi üzerinde yoğun mesai harcayan Erkan hoca, talebelerini de bu zorlu doksan dakikaya hem fiziksel hem de mental olarak tam kapasiteyle hazırlamanın mücadelesini veriyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap