SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresunspor'da bombalar yolda

Giresunspor'da bombalar yolda

16 Temmuz 2016 Cumartesi - 11:00




Yaptığı flaş transferlerle dikkat çeken Çotanakların Başkanı Bozbağ, Yeşil-Beyazlı camiayı heyecanlandıracak oyuncular almaya devam edeceklerini açıkl





Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, Yeşil-Beyazlı camiaya önemli transfer müjdeleri vermeye devam edeceklerini söyledi. Takıma öncelikle bir santrafor ve kanat oyuncusu takviyesi daha yapacaklarının altını çizen Bozbağ, “Taraftarlarımız meraklanmasınlar. Onları sevindirmeye devam edeceğiz. Görüşmelerimiz sürüyor, yeni transferler yolda. Bundan sonra çok kaliteli oyuncular alacağız. Bir kanat oyuncusu bir santrafor için çalışıyoruz” dedi. Alınacak oyuncuların yerli de yabancı da olabileceğini ifade eden Bozbağ, “Önemli olan, oyuncunun kaliteli olması ve bize katkı sağlayacak olması. Yapacağımız takviyeler yerli de olabilir yabancı da olabilir. Acelemiz yok. İnce eleyip sık dokuyoruz. Giresunspor’a fayda sağlayacağına inandığımız oyuncuların ve nokta transferlerin peşindeyiz. Yaptığımız görüşmelerde önemli mesafe kat ettik ve sona yaklaştık. Her an yeni imzalar olabilir” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap